Nyslått statsmeteorolog på Bjørnøya

Her en dag rett før påskehøytideligheten startet var det ei blandt oss som fikk en gledelig melding. Susanne har fått jobb som Statsmeteorolog i Bodø fra høsten av. Vi gleder oss med henne og ser henne i rekken av flotte Statsmeteorologer som Kristian Trægde, Kristen Gislefoss, Kristian Gislefoss (som har vært besetning her på Bjørnøya også), Siri Wiberg og alle de andre som gjør en god jobb for Norges befolkning. Vi er trygge på at flyvende og andre ferdafolk midt i Norge skal føle seg trygge på at det blir meldt skikkelige værmeldinger framover når Susanne trer til.

Inge tvil om at Susanne er blitt Statsmeteorolog. Foto: André Gunnar Røsberg.

Mats gir den nye Statsmeteorologen en godklem. Foto: André Gunnar Røsberg.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.