Gratulerer med dagen, Morten!

Noen av oss her oppe, denne sesongen 2/3 av besetningen, er så heldige at vi får feire bursdagen vår her oppe på denne vakre øya. I dag er det Morten som er den som skal feires. Tradisjonen tro fikk bursdagsbarnet bestemme meny til middag og kake til 3-kaffen. Det ble biff og karamellpudding til middag og cognackake til 3-kaffen.

Og når noen skal feires så er det rett og rimelig at jubilanten skal overøses med gaver. Det ble noe av det heimlaga slaget denne gangen også, da det er langt å dra til butikken. Men bursdagsbarnet viste tydeligvis glede ved å få gaven. Foto: André Gunnar Røsberg.

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.