En hyllest til kjøkkensjefen

I dag er det ikke vår faste webmaster, kjøkkensjefen Bjørn Ove, som ‘legger inn’. Dette blir en hyllest til den spreke mannen. I går spente han på seg ski etter lunsj og gikk mot Bjørnøyas høyeste fjell, Urd 536 moh. Midt i 3-kaffen ropet han inn et oppvarmings spørsmål til kveldens quiz fra foten av Urd. Quizen som han på eget initiativ planlagt å gjennomføre om kvelden. Litt dårlige radioforhold gjorde at det eneste vi fikk med oss var at han var ute etter et Tysk band. Det viset

Selfie fra toppen av Urd

seg seinere være helt feil da svaret var ZZ Top.

Så strevet han opp til toppen, siste stykket på stålis med isbrodder. Ca åtte timer etter avgang var han tilbake, langt etter middag. Gikk rett inn på kjølen og hentet en Fanta som han hadde hallusinert om helt fra Midtpunktet. I stuen satt hele gjengen og ventet på quiz. Etter en rask dusj var det rett inn i quizmaster rollen. Den beste og mest varierte quizen i år.

Dessutom är ju karlen en jävel på att laga Svartsoppa!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.