Hele folket i arbeide.

Det å bo og jobbe på Bjørnøya, består ikke bare av daglige rutiner, men også andre forefallende oppgaver og ekstra arbeid som dukker opp. Akkurat nå passet det å få gjort flere ting samt andre ting dukket plutselig opp.

På Midtpunktet skal ei dør skiftes. Dør fraktes ut og gammel dør tas ut. Døra er for stor til dørhullet, så her må det meisles og bankes før døra kan komme på plass. Ted, Mats og André var arbeidsgjengen som tok turen innover øya for å ordne opp i dette.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilbake på stasjonen må en snøscooter repareres. Morten, Erik, Ted og Mats trør til å for å fikse dette slik at den kan bli klar til nye oppgaver.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vanntankrommet trenger noen strøk maling på gulvet, så her ble det ryddet og vasket av Morten før Morten, Nina og Bjørn Ove tok på seg malerklær og gikk løs på å dekke golvet med maling. Lyst og fint blir det. 

 

 

 

 

 

 

Mens andre er ute og jobber på forskjellige oppdrag må alltid en være på stasjonen og ta hånd om værobservarsjoner, laging av Metar og andre rutiner. På «sjarmøren» i dag var det Susanne som holdt styr på oppgavene, mens André kom på besøk. Vi aner ikke hvorfor han måtte bruke hørselvern når han kom på besøk der.

 

 

 

 

 

 

Alle bilder er tatt av Bjørnøyas eminente fotograf, André Gunnar Røsberg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 tanker om “Hele folket i arbeide.

 1. Hei
  Ser av iskartet at dere er omsluttet av is nå?
  Legge ut bilder? Har dere bjørn?
  Vi fikk ikke is i 2014-15 når jeg var der, så jeg er litt nyskjerrig 🙂

  • Hei Eirik og takk for sist.
   Vi har hatt is her nå mer eller mindre i over 14 dager. Det er vakkert å se isen ligge utover havet. Jeg har nettopp lagt ut et innlegg om isen på bloggen vår. Ingen isbjørn har vært å se. Isen er vel for tynn og usikker til det. Vi har heller ikke sett noen sel her så det er vel ikke så mye mat å dra helt hit ned etter. Men en vet jo aldri da så vi er forberedt.
   Bjørn Ove

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.