Hipp hipp Hurra for Mats!

Det er en tradisjon her oppe at vi feirer det som feires kan. De som har bursdag får ønske hva de vil ha servert til middag, mens de som ikke har bursdag mens de er her oppe får ingenting. Det ville vi gjøre noe med, så vi innførte feiring av navnedag (hvis den er i denne perioden) for de som ikke har fødselsdag når de er her oppe.

Vår kjære overingeniør Mats er en av de som ikke får feire sin fødselsdag her oppe, men Sverige har en sterkere tradisjon med å feire navnedager enn det vi har her i Norge. Så den 24. februar var det helt naturlig å feire Mats sin navnedag.

 

 

 

 

 

 

Til lunsj ble det servert Raggmunkar med lingonsylt og flesk. Dette falt i smak hos de fleste.

Raggmunk med Lingonsylt. Foto: BOF

 

 

 

 

 

 

 

Til 3-kaffen ble det servert Princesstårta som er meget populær over kjølen. Det ble også overrakt en gave fra oss alle her på stasjonen. Ei fjøl formet som Bjørnøya med en stein fra hver av oss som skal få Mats til å huske på oss. Det var vist stor kreativitet i dekoreringen av steinene.

Princesstårta. Foto: BOF

Foto: BOF

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Til middag ble det servert Svartsoppa med Katrinplommon, noe som ikke alle satte like stor pris på. Er du usikker på hva Svartsoppa er for noe, så Google det.
Videre ble det servert stekt andebryst med godt tilbehør som hovedrett og så en avslutning med hjemmelaget karamellis og lun multekompott.

Svartsoppa med Katrinplommon. Foto: BOF

 

 

 

 

 

 

 

Det virket som at Mats var fornøyd med dagen, ihvertfall viste naturen seg fra sin fineste side og ga oss disse fargene etter at sola hadde forsvunnet under horisonten.

Foto: BOF

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.