ENDELIG

viste sola seg. I år som i fjor viste sola seg for første gang i dag, fredag 9. februar for oss på stasjonen. Det har vært mye skyer de siste dage og i dag ble det ei glippe i skylaget som slapp sola igjennom. Den fulgte fjellkanten over Antarktikafjellet, Hambergfjellet og Alfredfjellet før den forsvant igjen. I morgen er det vel meldt om enda bedre forhold så vi gleder oss, selv om det også er meldt om liten storm akkurat da…..

Vi sender får tanker og håper at våre venner på Hopen får se sola for første gang i morgen. Ihvertfall skal den dukke opp så vidt over horisonten da, selv om det bare er med øvre halvdel av solskiva som vises over Koefoedodden.

Her er noen bildebevis på at sola er tilbake.

Foto: Nina Merete Solheim

Foto: Morten Hagfors

Foto: Morten Hagfors

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Susanne og André hadde vært på tur til Teltvika og fikk oppleve sola der. Og selvsagt hadde André fått tatt noen fine bilder derifra også.

Foto: André Gunnar Røsberg

Foto: André Gunnar Røsberg

Foto: André Gunnar Røsberg

Foto: André Gunnar Røsberg

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.