Den 12. mann på Bjørnøya Filmfestival

Mørketiden har begynt å gi slipp, ihvertfall på dagtid, men på ettermiddag, kveld og natt er det fortsatt stummende mørke her oppe. Hva er vel ikke mer naturlig da å dra igang den populære Bjørnøya Filmfestival – populært kalt BØFF, for å glemme litt av mørket der ute. I stedet skal vi få oppleve både mørke og lys på filmlerretet et par kvelder framover. 

Det ble satt ned en hurtigarbeidene festivalkomité; vel de meldte seg selv og ingen sa i mot dem. Og resultatet av et intenst og hektisk arbeid ble offentliggjort onsdag 17. januar da festivalprogrammet ble offentliggjort. Det var tatt hensyn til mange ønsker, men det største trekkplasteret er selvsagt filmen Den 12. mann som nå har passert 500 000 publikummere på fastlandet. Nå blir det 500 009 når den blir vist her hos oss fredag kveld. Det var ikke nei å få hos Nordisk Film da komiteen rettet en henvendelse dit. Filmen er ankommet øya og vi gleder oss til å se den.

Programmet for festivalen kan du lese her: 

Programblad Programblad3

På torsdag ettermiddag ble Nina intervjuet på direkten av NRK Troms i deres lokalsending og regissøren av filmen Den 12. mann, Harald Zwart var også med i innslaget. Du kan høre innslaget her: https://radio.nrk.no/serie/distriktsprogram-troms/DKTR02001418/18-01-2018#t=2h0m57s

Vi er også omtalt i Kinomagasinet, som du kan se her: http://www.kinomagasinet.no/artikkel/ni-beboere-pa-bjornoya-far-se-den-12-mann/  

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.