Godt nyttår fra Bjørnøya

Stasjonen nyttårsaften

 

 

 

 

 

Kulingen hviner rundt hushjørnet og det suser fra mastene på øya, bølgene slår inn over kaia i havna men vi koser oss innendørs. Noen må selvsagt ut og observere været og melde det inn til meteorologene i dag også, men det er en avslappet og trivelig stemning på stasjonen.

Bølger over kaia

 

 

 

 

 

 

Kalkunen er fortært og sjampanjen er gjort klar for midnatt. Den tradisjonelle sangen til Hopen er forfattet og skrevet ut og klar for synging over radiosambandet slik at alle båter i havområdet og Hopen kan høre oss synge før midnatt.

Nyttårsbilde

 

 

 

 

 

 

Med dette ønsker vi alle kjære, kjente og ukjente i den store verden, et fantastisk godt, nytt år.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.