Sommerbåten var her

Vi har hatt besøk av kjekke folk og fått masse nytt 🙂 Dieseltankene og helikopterfueltankene er fylt opp, nye sonder er på plass, nytt brannanlegg er montert, masse nytt treningsutstyr er skrudd opp, nye møbler og masse annet kjekt ble heist i land i løpet av dagene sommerbåten var her.

Takk for besøket og hjelpen folkens 🙂

En tanke om “Sommerbåten var her

  1. Hei alle på Bjørnøya, vi treffes snart:-) regner med dere har det fint der i nord, har et spørsmål, er radioamatør, og lurer på om det er noe radioutstyr der som går an å bruke. Dere får ha en fin høst og snakkes i november- Desember.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.