Vedlikehold av velferdshyttene


Besetningen på stasjonen disponerer seks hytter rundt på øya

penis. The side effects associated with VCD therapy viagra pill • High risk arrhythmias.

. Hvor mye hyttene er i bruk varierer med sesong og interesse. I sommer har flere av hyttene hatt jevnlig besøk. Vi har også brukt litt tid på vedlikehold. Røyvasshytta har fått en runde med malekosten, det samme har Skutilen. Også Russehamna er nymalt. I tillegg er inngangspartiet i Russehamna jekket opp noen centimeter og nye fundament stablet opp. Nå går dørene lett igjen etter å ha vært kranglete i en periode. Hyttene trenger stadig vedlikehold. Avstanden til stasjonen, og utfordringer med transport av materiell er en begrensende faktor
. Om sommeren er eneste transportmiddel Ulka. En Rana plast 530 som fort blir liten i Barentshavet. Vinterstid er selvfølgelig snøskuteren god å ha.

Rana plast 530 på vei ut i Barentshavet etter besøk i Russehamna. Strøkent føre for båttur denne dagen. Noen liter maling, materialer til platting, og jekk for heising av inngangsparti levert på døra.

Hytta i Russehamna etter litt arbeid med malekost, spade og hammer.


2 tanker om “Vedlikehold av velferdshyttene

  1. Kor nydelig hytta er! -Men husk nå å få på plass vinduslemmer og slåer før dere fær. Ellers blir det bjørnebesøk! Og det skal jeg love er et sorgens kapittel og ordne opp i etterpå.
    Vennlig hilsen
    Terje Briskelid

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.