Litt om litt og Haralds bursdag

Da er vi i april og sola er definitivt en stor del av livet her på Bjørnøya.IMG_3171[1]IMG_3102[1]FullSizeRender[1]FullSizeRender_1[1] Skisporene går på kryss og tvers over øya, og fuglene er i anmarsj. Vi har hatt en svarttrost boende i Eerkkis hus i et par uker, og den lever fortsatt.Vi har selvfølgelig feiret Verdens Meteorologidag med rosa cumuluser til kaffen. De ble laget av ingen ringere enn skyentusiast og hobbykonditor Stine. De var utrolig gode 🙂IMG_3046[1]         Vi avslutta Mars med bursdagsfeiring for vår kjære driftsleder Harald den 27. Han hadde selvfølgelig krone med traktor på, og tidløse partybriller.IMG_2766[1] Den dagen tok vi trekaffen i solveggen med hatter, solbriller og litt godt og drikke.FullSizeRender_1[1] Dagen etter fikk vi besøk av KV Barentshav som leverte varer og kom iland og spiste vafler.Utrolig hyggelig med besøk av flotte ungdommer. De trossa slushen i havna og hoppa i sjøen. Så velfortjent medlemskap og diplom fra Bjørnøya Nakenbadeforening. 🙂 Vi andre foretrakk stampen 🙂IMG_3174[1] Ellers kan vi melde om is rundt øya! Vi venta i spenning da vi så iskartet, og den gikk sør for øya og drev nordover igjen på vestsiden. Så noen av oss syns det var litt rart å få isen fra sør 😉 Nå er spenningen stor på om vi får bamsebesøk. Det hadde krona en ellers flott seong 🙂

 

2 tanker om “Litt om litt og Haralds bursdag

  1. Hei!
    Veldig fin stemning i sør ser jeg. På Hopen lurer vi litt på detaljene rundt svarttrosten, alder og kjønn? Vi har nemlig hatt en svarttrost her på øya i hele vinter men den forsvant i nordavinden for ca 2 uker siden. Har dere adoptert vår?

  2. Ikke usannsynlig at den så sitt snitt til å stikke av fra Hopen ved forrige båt. Den dukka vel opp her i de tider vi fikk trafoen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.