Stine fyller Tjuenitten, Besøk av KV Svalbard og lossing av post og proviant.

Gratulerer med dagen Stine

Gratulerer med dagen Stine

 

Bursdagsfeiring er alltid koselig, og når Stine fyller år, er det vi andre som må lage krone og blåse opp ballonger. Til middag laget Lasse sin mors fantastiske kyllingform etter jubilantens ønske, og vi sang bursdagssangen 8-stemt.

Veldig fornøyd med barnebursdags fest

Veldig fornøyd med barnebursdags fest og Indisk Kyllinggryte til middag

Veldig fornøyd med barnebursdags fest og Indisk Kyllinggryte til middag

Vi har fått ny forsyning med proviant og post, og vi hadde vel bortimot 30 besøkende fra KV Svalbard innom. De kosa seg , men det gjorde vi også. Vi hadde ikke sett folk siden Sysselmannsfolka og presten var på besøk 16 desember.

DSC00779

Fersk proviant

Fersk proviant

Tekniker Mats mottar ny dyr FM dekoder som heldigvis var tørr inne i pakken.

Tekniker Mats mottar ny dyr FM dekoder som heldigvis var tørr inne i pakken.

Haakon guider KV Svalbard mannskap på stasjon

Haakon guider KV Svalbard mannskap på stasjon

Ellers går livet sin vante gang her på øya, og dagene blir lysere og lengre. Det merkes på alle oss som kjenner at energien blomstrer. Noen er på hyppige skiturer, hyttene blir prøvd ut, og vedkjøringen har som smått startet. Det er litt lite sne enda, så det blir endel sikksakk gjennom steinura. Isen har vi ikke sett noe til enda, men kartet viser at den ikke er så veldig langt unna. Fuglene begynner som smått å komme tilbake, og vi har startet gjettekonkurransen om av hvem og når den første snøspurven blir observert. Ellers venter vi på båtføre, så vi kan dra i land litt fisk, og føle oss som fangstfolk her på ishavet 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *