Oktoberbursdagsjulebordsfest……. – Hurra for Tomas!


Hurra for Tomas!I går hadde vi julebord-/oktober-/hurra for Tomas-fest!
-Her var det jammen mye å holde styr på! Tomas har bursdag i dag! – Hurra for han! På grunn av vaktplanen valgte han å feire dagen i går, – og siden det var Tomas vi skulle feire, måtte vi jo “dra til litt ekstra “! Dermed ble det kombinert førjulsfest (Tomas er veldig glad i jula), julebord med pinnekjøtt, – etter bursdagsbarnets ønske, og Oktoberfest, – vi måtte jo få unna det óg før oktober var over!

.
Menyen inneholdt som nevnt pinnekjøtt

penetration (entering your partner)? How long does cialis take to work? – alcohol.

. Noen stusset på at det var fra New Zealand (!)  – og laget etter beste norske tradisjoner som det var å lese på esken! – , men pinnekjøttet og det vellagede tilbehøret var utmerket det, og alle var fornøyd
. Utover kvelden kjørte vi bl.a. Ompa-musikk og koste oss med Stines quiz, – begge lag fikk utrolige 3 1/2 poeng av 15  umulige (?)! Takk til Tomas og resten av gjengen for en stor aften, og gratulerer med dagen!

Advent ? Bursdagskort Pinnekjøtt Tomas med gaver Oktoberfest Oktoberballong!

1) Før vi gikk til bords fikk Tomas lov å pynte pepperkaker, – det er jo snart jul! 2) Globetrotteren Tomas fikk flott bursdagskort tegnet av en herværende artist
. «Næmen, Taj Mahal, nei der har jeg ikke vært, – det er jo litt flaut!» – kanskje han gjør noe med det snart? 3) Så var det servert deilig pinnekjøtt. 4) Tomas med gaver, – bilde av han på vei til Teltvika en natt i sommer, og sovebriller (med innlagt lavendel). 5) Ymse antrekk på oktoberfesten! 6) Og tjenesten må jo også gå sin gang!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.