Piratbursdag på Bjørnøya!

Børge har bursdagI går feiret vi Børges bursdag, riktignok er den i dag, men slik ble det etter jubilantens eget ønske (og vaktplan). Lyse hoder hadde funnet ut at det skulle være temaaften; piratfest! På bildet over ser vi jubilanten a.k.a. «Huge Carlos Blythe» forsyne seg av bursdagsmiddagen som var stekt Bjørnøyatorsk. Ellers inneholdt festen alt som hører med på en kveld i pirathulen, alt fra skumle pirater til krumsabler, kanondrønn og skattekister! Vi gratulerer jubilanten!

En skummel gjeng! Kaka Skattekiste

1) Hele banden minus «Pants-Down Dick» som tar bildet. 2) En skikkelig piratkake hørte med, og den ble selvsagt skåret opp med krumsabel. 3) – Og selvfølgelig et par skattekister, her en av dem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *