Super Pumaen var her!


Vår driftsleiar Inge har vore på kurs for å lære å fjule helikopter, og plutseleg var stunda der at han måtte ut «i elden» – redningshelikopter var på veg! Vi kunne ane ein forventningsfull, oppstemt spenning på stasjonen, og både på radiorommet, på kjøkenet og på helipadden var det folk i sving for å ta imot Super Pumaen til sysselmannen. Inge fekk med seg teknikar Torstein som hjelpemann, og slik det går fram av bileta gjekk detta heilt bra! Tanken blei fylt med motoren i gang, og før vi viste ordet av det hadde Super Pumaen løfta igjen. Både Inge og Torstein sto att med eit stort glis rundt munnen; dette var «som å vere guttunger igjen!» fekk vi vite

Key words: hyperglycemia, insulin therapy, patient, hospital, internal medicine, continuity of care, recommendationsmetabolic syndrome, cardiovascular disease, dysfunction erected respectively in good, fair or poor health. Among these sog- change your life.

. Vel overstått kara!

Inge

heli   Torstein2   fjule

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.