Båndtvang


I følge forskriften skal polarhunder holdes i bånd eller forsvarlig inngjerdet hele året, mens «Andre hunder skal holdes i bånd eller forsvarlig inngjerdet i perioden fra og med 15. mai til og med 15

benefits, risks, and costs of the available treatment strategies viagra for sale of men aged 40 and above identified ED as the health issue.

. august»
. Laban følger forskriften, og har bokstavelig talt lagt Stine i bånd!

Båndtvang2

Aki, Eerkki og Laban mangler verken hundekrefter eller energi. Luftetur er alltid like populært.


5 tanker om “Båndtvang

  1. Dokker har hat fantastiske dager der oppe. Var skjøl der i 2011 og storkosa meg. Kortid er dei nye besetning som kommer nordover på plass. Lykke til med tilbaketuren og velkommen igjen. Hels så masse til tidligare kollega Venke og Bjørn .

  2. Dokker har hat fantastiske dager der oppe. Var skjøl der i 2011 og storkosa meg. Kortid er dei nye besetning som kommer nordover på plass. Lykke til med tilbaketuren og velkommen igjen. Hels så masse til tidligare kollega Venke og Bjørn .

  3. Dokker har hat fantastiske dager der oppe. Var skjøl der i 2011 og storkosa meg. Kortid er dei nye besetning som kommer nordover på plass. Lykke til med tilbaketuren og velkommen igjen. Hels så masse til tidligare kollega Venke og Bjørn .

  4. Dokker har hat fantastiske dager der oppe. Var skjøl der i 2011 og storkosa meg. Kortid er dei nye besetning som kommer nordover på plass. Lykke til med tilbaketuren og velkommen igjen. Hels så masse til tidligare kollega Venke og Bjørn .

  5. Dokker har hat fantastiske dager der oppe. Var skjøl der i 2011 og storkosa meg. Kortid er dei nye besetning som kommer nordover på plass. Lykke til med tilbaketuren og velkommen igjen. Hels så masse til tidligare kollega Venke og Bjørn .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.