Lokal oppvarming – isen smelter!


Selv om Bjørnøya er et godt stykke unna Hawaii er det ikke like kaldt som i fryseboksen her. Derfor har vi selvsagt et eget fryserom med forsyninger! Det vi si, vi hadde et fryserom … Her følger beretningen om fryserommets endelikt.

Det var en helt ordinær aften med en passe stappmett besetning lett henslengt i sofakroken. God mat, dessert og kaffe lå til fordøyning, og freden hadde senket seg

you feel viagra generic have specific contraindications to these therapies. VCD’s.

. Men slik skulle det ikke forbli særlig lenge. Nyhetssendingen på TV ble brått avbrutt av en litt sutrete pipelyd fra mellomgangen
. Hva er dette, mon tro? Driftssjef Rune kom tidlig til åstedet og kunne fastslå at katastrofen var et faktum: fryserommet var kaputt!
Vi satte igang en omfattende evakuering av livsviktige næringsmidler, og sto plutselig opp til knærne i vanskelige avgjørelser. Hvem skal får plass i en av de fire fryserne på tørrlageret (heretter kalt Arken)? Hvem skal leve, hvem skal dø? Iskrem eller piggvar?
Etter forsøk på reparasjon og et snarlig slukket håp om kaldere tider, måtte vi bite i det sure eplet (som jo heldigvis holder seg fint på kjølerommet) og hive all iskremen. Litt panikkspising måtte til, og vi kunne melde om laber bris, ca. null grader og lett kvalme utpå kvelden.

frysa er gaikenfuglen har fløyetiiiis

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.