Scootertur til Skutilen

Mørketid og vegetering i sofakroken er straks en saga blott. Vi kribler alle etter å komme oss ut på lengre turer, og kikker lengselsfullt ut vinduet de dagene været er lunefullt.
Nå har det nylig lavet ned et passe teppe snø og det lysner brått. Da Rune (driftsansvarlig) kom med forespørsel om noen ville være med for å kjøre ut ved og utstyr til noen av hyttene, var det ikke mangel på frivillige. Kirsti er erfaren scooterkjører fra før, så vi la ut et aldri så lite kompani med Skutilen som mål. Litt slalom mellom steinete områder måtte til, men turen gikk i det hele tatt rimelig knirkefritt
. Dessuten viste øya seg fra sin vakreste side. For de nye besetningsmedlemmene var det deilig å komme seg på sørsiden av vårt lille kontinent, bli kjent med fjellmassivet, se på utsikten og kjøre ski i bakkene

case of erectile dysfunction, problems may be lifelong orconcomitant of the aging process, to be tolerated along buy viagra.

. En glad firerbande overnattet på Skutilen, og kan meddele bekymrede eks-besetningsmedlemmer om at hytta ikke har lidd noen nød.

Klare til dyst ved morgengry

Rune grep til pennen

Kaffekaos i hytteveggen

Firerbanden på topptur

Vi klager ikke på utsikten

Vi klager ikke på utsikten

Oppvaskkunst

 

4 tanker om “Scootertur til Skutilen

  1. Hei PG! Det er vel vest du mener? Bildet med havis er vel tatt ved Ellasjøen? En spesiell hilsen til driftsleder Rune!

  2. Heihei!
    Nei, drivisen ligger ennå et godt stykke nordøst for oss. Vi venter i spenning på at den skal trekke seg sørover …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.