Godt og hjemmelaget:)

Stasjonens besetning går for sunne alternativer rett som det er. Ingers rugbrød og hjemmelagde knekkebrød er veldig populært for tiden. Harald er en av de ivrigste når det gjelder grovere varianter ,noe som kjøkkenet setter veldig stor pris på.

En tanke om “Godt og hjemmelaget:)

  1. Jeg er godt fornøyd med maten i hjemmet mitt, men lengter likevel tilbake til Bjørnøya – ikke «bare» pga den herlige maten selvfølgelig – også pga interessant jobb der med værobservasjoner, radiosondeoppstigninger etc og de flotte turmulighetene + mye mer……..:-) Vår kjøkkensjef i vinter; Erling, bakte også nydelige brød og knekkebrød!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.