Prinsessebursdag

Tidligere i februar har vi feiret både Bjørn Henning og Rune
. I går var det Elin sin tur til å stå i sentrum for begivenhetene. Knapt noe kunne vel da ha passet bedre enn at deler av besetningen fra KV Nordkapp dukket opp for å delta i feiringen av jubilanten vår! Korsangen fra gutta i stua ble definitivt et hyggelig innslag og høydepunkt i selskapelighetene. Vi ønsker vår gode og glade kollega og ishavsprinsesse Elin hjertelig til lykke med vel overstått 28-årsdag, og takker for ei trivelig bursdagsfeiring i godt selskap, og med nydelig mat og innbitt Geni-spilling!

Dagens bursdagsbarn og Årets Bjørnøya Babe 2013, Frk
. Elin Tronvoll fra Hoston i Orkdal i Sør-Trøndelag.


Den som fyller år er vanligvis prisgitt sine kollegers sangstemmer – evt
. mangel på sådan
. Elin på sin side kunne glede seg over at et improvisert mannskor fra KV Nordkapp framførte bursdagssang til ære for henne.


Bursdagsbarnet og hennes hoff, de mannlige besetningsmedlemmene på stasjonen

. Tradisjonen tro har stasjonssjefen abdisert fra sin trone og faste plass ved enden av spisebordet til fordel for jubilanten.

4 tanker om “Prinsessebursdag

  1. Betryggende å se at dere ivaretar bursdagsbarnet på en god måte.Det er ikke alle forunt å feire år på en øde øy med bursdagssang fra kystvakta. Gratulerer Elin, fra heimen i Hoston

    • Stor stas for oss også å få være i Elin sitt selskap, skal dere vite! Og Kystvakta kjenner sjølsagt sin besøkelsestid; alltid utmerket service fra den kanten! God & glad helg til dere alle i Hoston 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.