Hipp hipp!

Feiringen av grunnlovsdagen er hva man gjør det til, og kanskje spesielt på ishavet. For vår del sto det ikke på sermonier for å få 17 mai følelsen. Dagen startet med flaggheising slik det seg hør og bør, akkompagnert av en fanfare fra vår egen kornettspiller. På Bjørnøya er vi så heldig å ha vår egen kanon for å fyre av en salutt ved spesielle anledninger, og 17 mai er vell nettopp en slik anledning. Så salutt ble avfyrt til stor jubel

Litt utpå dagen spiste vi en herlig frokost hvor vi pyntet oss litt ekstra. Noen i besetingen hadde til og med tatt med festdrakt for nettopp en slik anledning. Det syntes alle var stor stas.

Senere gikk vi i tog lags den ene veien vi har. Bjørnøyas egen fane sto høyt hevet med tydelig budskap; Alt for Norge og Vervarslinga. Resten av dagen hygget vi oss med forskjellige aktiviteter og annet samvær. Håper alle der hjemme på fastlandsnorge og andre utposter har hatt en fin feiring.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.