DING-VASK :-)

Da er vi godt igang med nedvask av stasjon etter vintersesongen 22/23.

Det blir gullande reint ! 🙂

Det er heller ikkje mange vekene igjen her på denne fantastiske øya. Så no nyter vi kvar dag, som om det er den siste.

2 tanker om “DING-VASK :-)

  1. Siden Finseth sin FB side ikke tar kommentarer fra «ukjente», gi melding om at det er Steinskvett han ikke husker navnet på. Har det fra Bjørn Linnehol, ornitolog som har flere sesonger både på Bjørnøya og Hopen, som værmann og stasjonsleder (Hopen)

    • Jeg mener å huske at jeg traff Bjørn Linnehol i juni 1983 da det var besetningsbytte. Radiosondefolkene på Blindern; Magnar Arntzen og Anders Ophaug, var på Bjørnøya for å montere automatisk radiosondeutstyr. Selv spilte jeg til dans på orgelet(det var 3 eller 4 damer der) og åpnet «konserten» med Pussycats-låten «Let Me Stay With You» 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.