6-åring på Bjørnøya

26. januar markerer vi at Bjørnøyas mest rampete spilloppmaker og største koseklump, Yukon, har bursdag! Yukon blir hele 6 år i dag, men alderen ser ikke ut til å tynge på noen som helst slags måte. Her er det full fres dagen lang, og det aller artigste Yukon vet om er å springe – jo fortere, jo bedre! Han har også vist seg å være en god isbjørnvarsler, og det setter vi stor pris på.

Dagen feires med mange besøk ute på gårdsplassen hvor favoritten «klø-mæ-på-magen» leveres fra alle i besetninga, og kompisen Laban uler en liten bursdagssang. De tobeinte koser seg med hundemuffins, det vil si muffins pynta med hundefjes, men siden søtsaker og menneskemat ikke er bra for hundemager, så har kjøkkensjefen funnet fram noe litt mer hundevennlig, så bursdagsmiddagen i dag blir nok populær. Gratulerer med dagen, Yukon! Vi gleder oss til å gå mange og lange turer i lag med deg utover vinteren!

Dagens bursdagshund Yukon
Dagens bursdagshund Yukon
Menneskene koser seg med hundemuffins

4 tanker om “6-åring på Bjørnøya

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.