Julen den er her….

De første ukene i sesongen er unnagjort, og vi er klar for julefeiring på Bjørnøya. Mellom brannøvelse, skytetrening og mange andre rutineinnføringer, har vi også fått tid til tradisjonelle juleforberedelser. Nå har vi kommet godt inn i arbeidsrutinene og julefreden senker seg over stasjonen. Så langt har vi hatt et enestående stabilt og godt desembervær, og det har blitt noen fine måneskinnsturer både på ski og på beina.

Bakedag

Juleverksted

Radiosondestasjoner. Automatisk til venstre og manuell til høyre.
Julebord
Nydelig julemat

Våpentrening.

8 tanker om “Julen den er her….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.