Solid GPS

I Juli i fjor mistet en besetningsmedlem en av stasjonens GPS på tur til hytten ved Kapp Levin. Da turkameraten også hadde GPS kunde vi seinere følge track og søke etter den. Men uten å finne den etter flere forsøk. Vi regnet med at en rev eller en av våre hunder må ha flyttet på den.

En kveld i Oktober i år var det igjen tur til Kapp Levin. I mørker med hodelykter på. Og der går de rett på den.

Man skulle vel ikke tro at den fungerer etter 15 måneder i terrenget, største delen av tiden under snø. Men det gjorde den. Med nye batterier i kom den opp med informasjon om at det var 1.18 km igjen til hytten.

Ved å plotte track fra Juli 2020, søk seinere sommeren 2020 og fyndplassen viste det seg at vi (jeg som skriver dette) ved søk har gått så og si rett over den,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.