Godt nyttår!


Etter noen dager med storm, snøfokk, utfordrende sondeslipp og brudd på TV- og radiosignalene, senker roen seg nå over Bjørnøya igjen idet årsskiftet nærmer seg
.

Vi ønsker familie, venner, Kystvakta og alle dere som følger oss på bloggen, et fredfylt og riktig godt nyttår!

27

the time) Sometimesfollow-up include: viagra generic.

. desember registrerte vi årets laveste temperatur på Bjørnøya med minus 14,3 grader celsius. Nyttårsaften har vi tre plussgrader, regn og sørøstlig kuling.

Værobservasjonene går sin vante gang også i jule- og nyttårshelga

Det lå an til krise da TV- og radiosignalene forsvant i vindkast på vel 50 knop, søndag kveld. Teknikeren sørget for at vi kan puste lettet ut og få med oss både nyttårshopprenn og Tour de Ski!

Kalkun står på nyttårsmenyen

Bordet er dekket, og vi er klare for nyttårsmiddag på Bjørnøya kl. 19:00!

Kanonen er ladet, og ved midnatt smeller nyttårssalutten!


6 tanker om “Godt nyttår!

  1. Hei alle sammen! Da er vi ajour her også…
    Nyttårskalkunen venter og utsiktene til en trivelig feiring er de aller beste.
    Godt Nytt År med blått skiføre !!!
    Mvh
    Erik S.

    • Godt nytt år, Erik. Nå er nyttårskalkunen fortært på Bjørnøya også, og vi hadde en veldig hyggelig feiring utover kvelden i går. Blått skiføre derimot, det må vi nok vente noen dager på. Dessverre fikk vi et skikkelig mildvær i helga, men med noen kuldegrader og litt nysnø oppå den gamle nå, ja da blir det bra.

  2. Ønske dere alle et virkelig flott nytt år. Håpe det blir kaldt og godt utover i januar og at ISEN kjem ned mot øya (jada Ragnar, æ veit at det høres ut som ønskedrømma). Men plutselig så står han nu der, rett utfor døra..Kos dåkker der oppe. Å gå nu’kje å dett å bryt sund føttern

    • Godt nyttår ønskes til deg også, Oddmund. Det vart litt glatt med mye is her nå, men dessverre ligger isen på øya i stedet for på havet. Og ja, jeg har fortsatt veldig dårlig tru på at havisen kommer ned hit i vinter. Vi får sjå, men vi håper i alle fall at det blir godt med snø.
      Fin nyttårsfeiring i går, og rolig dag på bruket i dag 🙂

  3. Godt Nytt År til dere der oppe.
    Håpe kan man, men å tro på at isen kommer så langt sør er vel litt for mye ja. Da var det bedre før, mange bamser på besøk. Nå er det såvidt is ved Hopen, har dere fått bekreftet at de har fått bamsebesøk ?
    pg

    • Godt nyttår til deg også, PG! Javisst; HÅPE på is kan vi jo saktens gjøre, men foreløpig ser det heller dårlig ut. I følge iskartet er det ikke is av betydning rundt Hopen heller nå, og så langt har vi ikke hørt om noe bamsebesøk der i vinter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.