Gratulere med dagen!

17. mai er vår siste høytidsdag før vi snart returnerer til fastlandet. Dagen ble feiret sammen med en kystvakt som kom på besøk. Vi fikk derfor en litt utvidet feiring. Noe både vi og Kystvakten satte pris på.

Mingling i stua før frokost
Flaggheis og salutt hører 17. mai til.

Nylig har været tilrettelagt for at vi har kunnet ferdes i småbåt på sjøen. Vi har derfor benyttet muligheten til å kjøre rundt hele øya. Ferden rundt øya byr på en unik måte å se øya og dens vakre landskap fra en ny vinkel. Det har ankommet mengder med fugl som skal tilbringe sommeren på Bjørnøya. Bjørnøya huser en av verdens største fuglekolonier, noe som fører til et svært aktivt dyreliv langs brinkene.

Båten klargjøres for utsetting.
Noe Lomvi velger å utnytte drivisen.
klippene på sør siden av øya er et imponerende skue. Stappen helt til venstre i bildet.
En svært imponerende utsikt.
Perleporten.
Lomvi’er i fjellsiden.

Vi har den siste tiden drevet utvask av stasjonen. Snart kommer sommerbesetningen opp for å ta over ansvaret. Det blir spennende å ta de imot og drive opplæring med dem, og det blir gøy å følge deres opplevelse av Bjørnøya på bloggen utover året. Det kommer sikkert mye flotte innlegg fra sommerbesetningen når de snart får oppleve den mest travle perioden på øya med åpne vann, grønn vegetasjon og et fugleliv i verdensklasse. følg med!

1 tanke om “Gratulere med dagen!

  1. Gratulerer med overstått😊 God tur hjem, kjempeklem og ønsker om en hyggelig hjemreise til Håvard🥰 Gleder oss til å se deg igjen😆

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.