Påskeleker og andre feiringer.

Påskens store leker har blitt gjennomført idag. Det har vært 3 delkonkuranser bestående av lengst distanse på rompeakebrett, høyest poengscore i blåsebowling på bokser, og den kjente klassikeren potetløp. Det var i tillegg muligheter til å sanke ekstrapoeng ved å stille i kostyme, hvor beste kostyme gir tilleggpoeng. Driftslederen vår Ragnar fikk den gjeve myndigheten til å utrope beste kostyme.

Deltakerne gjør seg klare til dagens leker.

Stine har kledd seg ut som påskekylling, Robin står her utkledd som en radiosonde. Besetningen har fått utvist kreative evner for å sanke inn tilleggspoeng.

Første deløvelse skal gå av stabelen. Lengst distanse på rompeakebrett.
Arnfinn knuste banelengden allerede på første gjennomføring.
Påskekyllingen følges tett av Yukon ned løypen.

Andre deløvelse var blåsebowling på bokser. En øvelse som krever god presisjon og teknikk. Vi flyttet oss fra bakken bak diselbygget opp til stasjonsområdet for å fortsette lekene. Utenfor stasjonen var det lagt til rette for bowlingbane og potetløp. Det harde isete underlaget gjorde nytten som erstatter for treverket som benyttes på en tradisjonell bowlingbane. Til denne øvelsen ble det servert bålkaffe, kakao og boller til utøverne.

Tone utviste gode ferdigheter i blåsebowling.

Siste øvelse er potetløp. Potetløpet ble holdt en mot en etter trekking av startnummer. Deretter avanserte vinnerne til semifinale, og finale.

Robin mot Håvard i potetløp.

Resultatene fra årets påskeleker ble:

1. Plass: Delt mellom Håvard og Arnfinn
3. Plass: Tone

Bursdagsbarna.

Siden vi er på Bjørnøya i 6 måneder, så er det ikke alle som har bursdag underveis. Derfor markerer vi halv-bursdager underveis. Robin og Nicolai har hatt felles halv-bursdag nylig. Bursdagsbarnas privilegie er å ønske seg middag og dessert. Til denne markeringen ble det arrangert grillfest. Det ble satt ut kubbespill og basketball slik at gjestene kunne drive litt hageleker etter middagen. Hundene ble selvfølgelig invitert de også.

råflott arrangement av bursdagsbarna.
Tone griller. ventilasjonsanlegget til sveisebenken ble naturligvis benyttet.

Annet nevneverdig.

Det har kommet påfyll av varer. Det betyr igjen ferske grønnsaker og frukt. Hurra! Velferden har også fått påfyll av ski, så nå kan vi prøve ut helt nye fjellski ute i terrenget på Bjørnøya. Det gledes.

Proviantering fra Sjøbjørn.
Svarttrosten nygjerrig på hundematen.

4 tanker om “Påskeleker og andre feiringer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.