Mer tid til uteaktiviteter.

Flere og flere tettsteder nord for polarsirkelen begynner nå å få sola tilbake. For det bittelille tettstedet her oppe på Bjørnøya gjenstår det ennå noen dager. Men vi merker godt dag for dag at det lysner. Det betyr at aktivitetene bærer mer preg av å skje utendørs. Til nå har vi hatt quiz hver fredag som en felles aktivitet i mørketiden. Alle på stasjonen skal være quiz-master, og etter 9 runder erklæres det en vinner av en gjev pose seigmenn. Seigmennene skal selvfølgelig legges fram slik at øvrige besetningsmedlemmer får en smakebit av premien.

Yukon inspiserer posene til kjøkkensjef Tone. Desverre bare vasketøy. Ikke hundepølse denne gang.
1. kokk Nicolai sitter spent klar til å gjøre noe arbeid utendørs. I mellomtiden ser Laban sitt snitt til å få litt ekstra kos.

Vi har snart gått 3 uker uten etterforsyninger, og vi må nok vente litt til. Det er litt dårlig tilgang på ferske grønnsaker her oppe i arktis, men med en allerede god beholdning av konservert mat og dyktige kokker lider vi ingen nød. Når vi først får etterforsyninger er det interessant hvor mye matglede man får ut av de mest tilgjengelige ferskvarene man kan få fatt i på fastlandet. Etter forrige etterforsyning ble det taco med masse deilig tilbehør.

stedlig leder Erling og tekniker Arnfinn planlegger et stykke arbeid.
Til våren skal klippene langs øya innlosjere fugler for hekkesesongen. Hele øya har et majestetisk preg der den står rett opp av havet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.