Når maten ikke lager seg sjøl

Vell i tradisjon tro, er det slik at bursdagsbarnet får velge hva en skal spise til middag på dagen sin, men hva gjør du når begge kokkene har bursdag på samme dag, og reglen sier at de attpåtill ikke bare får velge mat, men noen andre må lage den?

Jeg har tidligere utlyst tips og triks til denne dagen, for det har vært allment kjent lenge at kokkene har bursdag samme dag. Dog så fikk jeg ingen tips, så det ble pølser til middag denne dagen. hehe neida. Joda. Neida.

Det ble hyret inn noen vikarer på huset denne dagen og de disket opp de deiligste retter både for kjøtteterne og de som foretrekker noe annet. Det ble strimlet biffsnadder, med sopp og søtpotetfries til middag. Det ble servert fajitas til lunch, og kokkene fikk selfølgelig ingen adgang på kjøkkenet denne dagen, men de måtte nok være i nærheten for å bistå vikarene med tips og triks.

Det hele toppet seg med en deilig dessert! Denne deilige søtsaken som vi fikk servert etter hovedretten var altså is, med sjokoladesaus, og fritert marssjokolade ved siden. #Kraftkost Kjøkkenvikarene får mer en godkjent av undertegnede, strålende jobb. Og se hvor glade de er da! Imens noen kastet kasseroller vegg i mellom på kjøkkenet, hadde andre ansvar for å gjøre klar lokalet som skulle brukes. Som alltid var det laget kroner i forkant, vimpler var limt og barskiltet var tegnet og klart til bruk. Da gjensto bare å få dekorasjonene opp der de skulle være.

Lokalet er klart for festligheter med to kroner på toppen av bordet.

Det var sommer og sol, det var leskende drikker, det var magi. Vell temaet for denne fødselsdagen var sommer og handymann mikset inn i en deilig mix av oljelukt, blomster og sommerstemning i verdensklasse. Det var jo trossalt kokkene vi skulle hedre, de som sørger for at vi ikke får skjørbuk på øya. Og de er glade i sommer, så det ble limt vimpler til den store gullmedalje, alle blomsterne på bruket ble bært opp i hangaren og det ble laget en sommerhit-spilleliste for å toppe sommerstemningen. Både traverskranen, luftutaket og andre ting ble brukt for å holde oppe dekorasjoner som lyslenker og vimpler

penetration (entering your partner)?agents have established efficacy and safety based upon generic viagra online for sale.

.

Sjefskokken har jo tidligere nevnt at det ikke har vært sommer på øya, og nok en gang prøver vi å overbevise henne, men den gang ei. Grillen var til og med klar til å brukes om det skulle trenges noen pølser etter midnatt . Det ble lite grilling, men kanonen ble selvfølgelig fyrt av! Den går aldri av moten, og enkelte mener at vi burde skyte oftere med kanonen.

Klappet og klart for feiring!
Bursdagsbarna!

Som vanlig var det noen gaver på bordet, det har liksom blitt en greie å enten lage noe selv. Som en trenger, eller som er kjekt å ha. En kan ikke dra på butikken å handle det en trenger. Så da lager vi det.

Gave til Sukkerspinn
Flere gaver

Det ble en herlig feiring, med glade fjes, god mat og litt frosne mennesker etter hvert, da hangaren ikke kan skilte med Bjørnøyas varmeste rom. Det ble også en liten quiz, hvor det skilte mindre en fem poeng fra topp til bunn, og tyri var det som avgjorde quisen.

Vi gratulerer med vell blåst feiring!

Vakthavende leser gjennom regler for sparkesykkel ved festligheter.


4 tanker om “Når maten ikke lager seg sjøl

    • Hei!

      Det er klart at Laban og Yukon skal få et eget innlegg her inne. Du må nesten bare vente i spenning, for jeg kan ikke akkurat si dato og tidspunkt, men det kommer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.