En eventyrlig lørdagsaften

Her om dagen på den verdenskjente øya midt ute i Barentshavet, var det en stor omstendighet som vi bare var nødt til å feire . Uten å gå for tett inn på detaljer så kan en jo si at denne feiringen ble startet allerede på fredag med fredagsquizen, for det var nemlig mannen som Innførte fredagsquisen som fast inventar som skulle hedres, nemlig kapteinen av vår lille verden ute i ishavet.

Festmåltid

Som vanlig ble det lagt ned en god del timer i forkant av en ivrig dugnadsgjeng som fikk lagd både Svenske flagg, bartkart og selfølgelig krone. Noe som forøvrig har blitt et varemerke når fødselsdager skal markes her på øya, er en krone som skiller seg ut og denne gangen var heller ikke noe unntak. Det var trossalt en stor dag som skulle markeres så noen pusset til og med klompene sine skinnende før det hele braket løs.

Klompene skal skinne

Siden undertegnede hadde vært på nattevakt gikk en glipp av både lunch og frokost denne dagen, kan en ikke med sikkerhet bekrefte ryktet om at det ble servert Svenske retter til disse bespisningene

The advantages of Vacuum Device Therapy (VCD)is now, viagra online.

. Så vi får anta at ryktet stemmer angående maten tidlig på denne dagen. Når det kommer til middag ble det med 100% sikkerhet servert kjøttboller, noe som må antas å være det beste Svenske som er oppfunnet?

Kongen leder ann!

Etter Middag bar det opp til den lokale plassen for morsomheter som ikke er dagligdags, men dog såpass normalisert at det kreves et eget sted for denne typen aktivitet. Plassen for morsomheter hadde for anledningen blitt dekorert med lys, gavebord og en «flyttbar»

Festlighetslokalet klart

Vi har tidligere omtalt et fartsfantom på sparkesykkel, og undertegnede har gode kilder på at det er på bakgrunn av fart at det ble innført sparkesykkelforbudt med restriksjoner som beskrevet på bildet ovenfor. Uansett, det ble en flott aften hvor samtlige medlemmer var nødt til å spille hockey med Kongen, da han fikk et hockeyspill i gave. Noen vonde rygger dagen derpå og ryktet skal ha det til at ingen klarte å slå svensken i sitt eget spill?

Vi gratulerer med vell overstått dag, håper dagen sto til forvetningene og at du koset deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.