29 x HURRA for Kristine Tofte

Kristine Tofte har hatt bursdag, men på grunn av lossing og jobbing med sommerbåten måtte vi utsette feiringen litt. Nå var det endelig klart for bursdagsfeiring med taco til middag og panacotta til dessert. Alle koste seg og ble stappmette 🙂

Gratulerer så mye med dagen som var Kristine 🙂

Sommerbåten var her

Vi har hatt besøk av kjekke folk og fått masse nytt 🙂 Dieseltankene og helikopterfueltankene er fylt opp, nye sonder er på plass, nytt brannanlegg er montert, masse nytt treningsutstyr er skrudd opp, nye møbler og masse annet kjekt ble heist i land i løpet av dagene sommerbåten var her.

Takk for besøket og hjelpen folkens 🙂

Gamle Radioen blir snart som ny!

Vi fikser opp gamle radioen. Den har nå blitt skrapet for gammel maling og vi har nå fått malt den med det første strøket med maling. Ser mye finere ut allerede 🙂

 

Surf’s up

En solrik dag i august ruslet Kristine Tofte og Margrete bort i Nordhamna for å sjekke ut surfebølgene.

Kristine har bodd på Hawaii og surfet masse der, og hun kommer fra Stavanger som er kjent for sine fine, lange strender. Så nå var det tid for å teste ut hvordan surfeforhold ishavet hadde å by på.

Kristine fikk noen fine ishavsbølger i Nordhamna.

Kristine K. D. og Laban kom også bort til Nordhamna for å kose seg i sola og se på surfing. Laban fulgte nøye med på surfingen og det var stor gjensynsglede da Kristine Tofte kom opp av vannet.

 

 

 

 

Fluefiske

Vår lidenskapelige fluefisker har vært ute å testet fiskelykken på øya – og den har han!

Anders har fått mange flotte røyer – hittil kan han vise til to stykker på over 3kg og to stykker på over 2kg – det er ikke dårlig 🙂

Anders kom hjem med mange røyer som han har røyka.

Nå gleder vi oss til å smake 🙂

 

Øya rundt

Det er mye flott natur på Bjørnøya, spesielt fint er det langs med brinken. På lørdag etter sjarmørvakta pakket Kristine N. T. sekken og var klar til å prøve seg på å gå langs brinken rundt hele øya.

Første natt ble tilbragt i hytta på Kapp Levin. Dagen etter var Misery fjella helt åpne for skyer/tåke for første gang på lenge, og da var det bare å benytte sjansen og få løpt opp på de 3 fjelltoppene.

Andre natta ble tilbragt i Russehamna før turen gikk videre neste dag til Skutilen via Revdalen, Fuglefjellet og Alfredfjellet. Og med det kunne 7/7 fjell krysses av på lista.

Siste etappe fra Skutilen og langs brinken ble litt lang, men var meget fornøyd med å komme hjem til pannekake-middag.