Margretes bursdagsfeiring

Margrete har blitt 31 år! Dette ble feiret med ballonger, god mat og kake. Til middag hadde bursdagsbarnet valgt hamburger. Ekstra stor ble gleden da kystvakta tilfeldigvis kom innom med salat som vi kunne ha til!

Weekendtur til Russehavna

Fredagen pakket Kristine Kleppe, Jørn og Margrete sekken og tok med en gira Laban sørover på øya. Målet var velferdshytta i Russehavna. Etter å ha gått over elver, stein, stein, stein, myr, stein, stein og enda litt stein kom vi frem utpå ettermiddagen. Da ble det middag og skravling på hytta.

Lørdagen startet med en god pannekakefrokost. Så begynte vi å gå opp mot toppen av Antarcticfjellet. Etter en forblåst topp hadde vi ikke fått nok, så Jørn og Margrete fortsatte opp på toppen av Fuglefjellet og Hamborgfjellet. Da vi kom tilbake til hytta i Russahavna hadde Kristine middagen klar – snakk om luksus! (PS: det er lurt å ta med kokk på hyttetur) 😉 😉 😉

Søndagen startet også med pannekaker til frokost, før turen gikk hjemover via blyglansgruvene (fra blyglansdriften på 20-tallet), Oswaldfjellet, Nikk-Nakk (hule gravd ut av elva), Skutilen (velferdshytte) og Røyvasshytta.

Blyglansgruva

Blyglansgruva fra 20-tallet

Sør på øya sto virkelig til forventingene. Vi er heldige som får oppleve øya og alt den har å by på!

Takk for turen!

Skitt fiske

Anders, Knut-Einar og Laban tok turen til Hausvatnet for å teste fiskelykken. Kristine, Eerkki og Aki hang seg på for å se gutta i action. Det endte opp med en liten fisk på 1 kg 🙂