Vedtur6Vedtur1Ny vedtur, denne gang til Teltvika.

 

 

 

Vedtur7Nå det er sånt gnistrende vær og føre, skal det være en liten pause i solveggen. Vi hadde med alt som skulle til; kaffe, Kvikklunsj, Gomorgen youghurt og rullings..

 

 

Vedtur8Etter uværet som var har det blitt skylt iland dette. Vi inbiller oss det er sjøpølser, men hvis noen andre mener det er noe annet, korriger oss her. Det var store mengder av dette på stranda nedom Teltvika.

IMG_2624Dagens gjøremål er blant annet å kjøre ut ved til to av hyttene. Ved første øyekast kunne de ligne litt på Darth Vader og vokalisten i The Who, men det var det selvfølgelig ikke.

Det er Harald og Eirik som tar ansvar og griper dagen og benytter vær og føre så neste kontigent slipper å fryse på hyttetur.

IMG_2576IMG_2578IMG_2577

 

 

 

I går søndag ble det skjøting av antennekabel som var slitt. Det var lovet full storm               til natten, og det slo til.. Svein i masta og Eirik som handtlanger.

IMG_2579

I 4 -5 tia om natta var det innrapportert 65 og 64 knop. Utpå morgenen viste det seg at boligen til Eerkki hadde flyttet seg fra grunnmuren (med beboeren inni)   -Ja det  e no alt en skal bli ut for og 🙂

 

DSC_1060DSC_1170

Ellers så har isbjørnpålen ved vegen til utløpet av Lakselva blåst ned i natt. Siste bildet er fra kaia, en smule vatnåt

 

 

Sandfokk 1Sandfokk 2Sandfokk 3

 

 

 

Det har vært litt gufse for et par dager siden. Liten storm som har flytta mange kubikk og tonn finsand, såg mesta ut som det var nystrødd retning Nordhamna. Oppom pressebua har det samla seg ei sandfonn

Brøyting 1Brøyting 2Snørydding nok en gang. Harald med John Deere  fra hangaren, og Forden fra garasjen.

 

 

OljeskiftForden er helt grei som attåt-traktor, kompakt, startvillig og ellers fast i fisken. Vi vil ikke den skal bli stemoderlig behandlet, derfor fikk den service med olje og filterskift, en runde med greasepressa samt klapp og skryt.

På bildet fyller Eirik på ny motorolje. Mesta så en ty traktoren flira av velvære etterpå….